9 Ιουνίου 2015

Οταν η Ζωή καλούσε Στουρνάρα στη βουλή τα ΜΜΕ έβλεπαν την τουαλέτα του Ματατζή


 Κι ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλεί στη Βουλή τον Γιάννη Στουρνάρα  -Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος- προκειμένου να εξηγήσει γιατί υπέγραψε το 2012, ως υπουργός Οικονομικών, τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με  την Siemens ,στα ΜΜΕ "παίζει" το δικαίωμα του ΜΑΤατζή στην τουαλέτα (απαραιτήτως της βουλής) "
Η είδηση της κλίσης Στουρνάρα περνάει απαρατήρητη ή στα ψιλά  των μεγάλων και "έγκυρων" ΜΜΕ  και  ενα νέο επεισόδιο στον πόλεμο  κατά της ΠτΒ μόλις έχει ξεκινήσει

Ζημιά για το κράτος,απ΄τον  εξωδικαστικό συμβιβασμό  μόλις 2 δις (στην καλύτερη )

Το 2012 ,αυτά τα ίδια ΜΜΕ,  παρουσίασαν τον συμβιβασμό περίπου ως νίκη .Πήραμε μια συγνώμη (σημαντικό αυτό ), 100 εκατ. ευρώ (προς την μητρική της Ελλάδας)  και υπόσχεση για 700 νέες θέσεις εργασίας.(έμεναν  699.300 απ' τις 700.000 που είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς για να πολεμήσουμε την ανεργία ....) Το μεγάλο κέρδος όμως ,μετα το χτύπημα της ανεργίας με τις 700 θέσεις ,ήταν πως η εταιρεία (Siemens. ) θα έδινε  στη χώρα μας παροχή-αποζημίωση 90 εκατ. ευρώ υπό μορφήν εκπαιδευτικών προγραμμάτων, χρηματοδοτήσεις κρατικών φορέων ενάντια στη διαφθορά  !!!

Δηλ. Ο διαφθορέας θα αποζημίωνε  τον διεφθαρμένο για να αντιμετωπίσει (ο διεφθαρμένος) τη διαφθορά ......
Στο παρακάτω βίντεο ,αυτά  που δεν λένε τα μεγάλα και "έγκυρα" ΜΜΕ ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου