30 Αυγούστου 2016

Nύχτες στο Corleone


Ο Δήμος Βερύκιος ,σε έκτακτη εκπομπή απόψε στον Alpha, παρουσίασε ως αποκάλυψη την πληροφορία πως ο νομικός σύμβουλος του δημοσίου για τις τηλεοπτικές άδειες Γιάννης Μαντζουράνης είναι δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που όπως είπε εγείρει ερωτηματικά για τη διαγωνιστική διαδικασία που ακολουθείται.

Ευτυχώς όμως Άγιο είχαμε και ο Γιάννης Μαντζουράνης τελικά είναι δικηγόρος του Δημήτρη Κοντομηνά, του ιδιοκτήτη του Alpha, κάτι που δεν εγείρει ερωτηματικά για τη διαγωνιστική διαδικασία που ακολουθείται.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος ,αν και τιμωρημένος με δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας ,κατέβηκε στο στίβο με εγγυητική 3 εκατομμυρίων ευρώ (με εντολή τίνος ; ) ,αλλά αυτό δεν εγείρει ερωτηματικά για τη διαγωνιστική διαδικασία που ακολουθείται.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης (ο νομικός σύμβουλος του δημοσίου και δικηγόρος του κ.Κοντομηνά) ήταν επίσης και δικηγόρος ,δεξί χέρι , του Μένιου Κουτσόγιωργα και μετά ,στο κελί 33, κατήγγειλε -συγνώμη θυμήθηκε ότι ο Κουτσόγιωργας εισέπραξε από τον Κοσκωτά 2 εκατ. δολάρια και το λογαριασμό τον είχε ανοίξει ο ίδιος .
Αλλά αυτές είναι παλιές ιστορίες ,που δεν εγείρουν ερωτηματικά ,και δεν τις θυμάται κανείς πιά

Ο κ. Καλογρίτσας άργησε να καταθέσει την εγγυητική ,αλλά ο κ.Μαντζουράνης υπερασπίστηκε τον εργολάβο -επενδυτή . 40 λεπτά περίμενε το πρωτόκολλο ανοιχτό ,αλλά αυτό δεν εγείρει ερωτηματικά για τη διαγωνιστική διαδικασία που ακολουθείται.

ΥΓ. Ο Βρυώνης κατέθεσε 3 εκατομμύρια τεμάχια κολλαγόνο
Συνεχής ενημέρωση

Όλα αυτά μπορεί να μην εγείρουν ερωτηματικά για τη διαγωνιστική διαδικασία που ακολουθείται, αρχίζουν όμως και υποψιάζουν (sic) για την "καναλαρχία" που συγκροτείται 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου