26 Φεβρουαρίου 2018

Ο "ενοχλημένος και η επιστρέφω τα χρήματα κ.Αντωνοπούλου"

ή όταν η κυβέρνηση αποφασίζει να αγνοήσει την πραγματικότητα

Στη σημερινή παράσταση Μαξίμου ,σχετικά με την επιδότηση της κ.Αντωνοπούλου ,παρακολουθούμε το επεισόδιο ο ενοχλημένος Τσίπρας και η μετανοημένη υπουργός που παραιτείται ,δεν παραιτείται και επιστρέφει τα χρήματα το λαό .

Λοιπόν για να τελειώνουμε με την επικοινωνιακή φαρσοκωμωδία :Στις 14 Αυγούστου του 2015 ψηφίστηκε στη Βουλή με 222 Ναι το τρίτο μνημόνιο (4336).Στο κεφάλαιο Δ παράγραφος 25 βλέπουμε τη διάταξη για την επιδότηση ενοικίου ΚΑΙ σε υπουργούς που δεν έχουν την βουλευτική ιδιότητα (δηλ όπως ισχύει και για αυτούς που έχουν την βουλευτική ιδιότητα) και όλα αυτά με αναδρομική ισχύ από 1/2/2015.Δηλαδή ο "ενοχλημένος" σήμερα κ. Τσίπρας την ώρα που φτωχοποιούσε χώρα και λαό φρόντισε ,όπως κάθε καλός επιχειρηματίας ,να εξασφαλίσει golden boys και girls που θα εργαζόταν υπέρ θεσμών και δανειστών .

Η δε "μετανοημένη" σήμερα κ.Αντωνοπούλου το επιβεβαίωσε λίγο αργότερα αρθρογραφώντας στην Αυγούλα



Το μνημόνιο (και η παράγραφος 25) που βελτίωσε αναμφισβήτητα τη θέση πολλών ,αλλά της χώρας και του λαού σίγουρα οχι ,εδώ

"Ανήθικο" δίδαγμα :
όταν η κυβέρνηση αποφασίζει να αγνοήσει την πραγματικότητα και η επικοινωνιακή διαχείρηση επιχειρεί να καλύψει τη βαρβαρότητα ,τα αποτελέσματα είναι φαιδρά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου